Over Gievema

Gievema ontwerpt en produceert al meer dan 25 jaar professionele en semi-professionele hydraulische veegmachines. Veegmachines die geschikt zijn voor het vegen van zand, sneeuw, stro, bladeren en grof vuil op parkings, opritten, bedrijfsterreinen, stalgangen etc. Wij leveren machines van hoge kwaliteit, bedrijfszekerheid, veiligheid en eenvoud.

Daarnaast bieden wij onze diensten aan als plaatbewerker. (Staal, roestvrij staal, aluminium) Wij zorgen voor een hoogwaardige vervaardiging van uw halffabrikaat door gebruik van de nieuwste machines. U kunt ook kiezen voor een totaalpakket: uw product wordt uitgetekend door een van onze tekenaars.

Gievema is niet zomaar een machinebouwer. De complete ontwikkeling en de ontwerpen die daar bij horen heeft Gievema in eigen beheer. Sinds onze oprichting ontwikkelen wij nieuwe modellen op basis van klantspecificatie of reinigingsbehoeftes die wij opmerken op basis van marktanalyses. 

In de loop van de jaren hebben wij bijna het volledige productieproces in eigen huis en zijn zodoende bijzonder flexibel geworden. Het actuele machinepark van Gievema draagt bij aan een zeer nauwkeurig eindproduct, automatisering en een grotere productiecapaciteit. 

Het volledige productieproces wordt beheert door onze gekwalificeerde medewerkers. Zij assembleren de halffabrikaten met de zorgvuldig ingekochte componenten tot een compleet geheel. Daarbij gaat iedere machine door een testrun en wordt deze uitvoerig gecontroleerd op fouten voordat hij onze fabriek uit gaat.

Visie

  • Duurzaamheid: Gievema streeft erna om een duurzaam kwaliteitsproduct te leveren. Wij zetten hiervoor de modernste technieken in en selecteren wij zorgvuldig onze leveranciers en samenwerkingspartners.      

  • Flexibiliteit: Gievema streeft erna om met de nodige werktuigbouwkundige kennis mee te denken met de klant. Diverse producten zijn reeds ontstaan op deze manier. Ook stemmen we onze productie af op de vraag zodat leveringen tijdig en compleet geleverd worden.

  • Marktgericht: Gievema streeft erna om haar assortiment aan te passen op ontwikkelingen in de markt. Reinigingsbehoeftes worden opgemerkt en zoveel mogelijk uitgewerkt.  

Kwaliteit

Aandacht voor kwaliteit is voor Gievema belangrijk. Zorgvuldig kopen wij componenten in, ontwerpen wij de behuizing en assemblerennauwkeurig het eindproduct. Een bezitter van een GS veegmachine zal járen lang probleemloos aan de gang kunnen.

Flexibiliteit

Veel producten zijn ontworpen aan de hand van de wensen van de klant. Wij staan daarom bekend om onze flexibiliteit. We denken graag met de klant mee om tot de beste toepassing voor de eindgebruiker te komen en waar te maken. Ook stemmen we onze productie af op de vraag zodat leveringen tijdig en compleet geleverd worden.

Innovatie

Gievema is een innovatief bedrijf en is constant bezig met het verbeteren en uitbreiden van zijn bestaande productlijn; GS veegmachines.Daarnaast ontwikkelen wij nieuwe invoegtoepassingen zoals werktuigen en accessoires. Een GS veegmachine is hierdoor, naast het vegen van terreinen, inzetbaar voor veel werkzaamheden.